Notícies

dimarts, 19 desembre, 2017 - 11:15

Acaba la 6ª Setmana Solidària. Més de 650 quilos recollits. Moltes gràcies!!!!!!

Entre la setmana passada i ahir dilluns, i com cada any, al col•legi s’ha celebrat la ja tradicional “Setmana Solidària”, en la què les famílies aporten des d’aliments fins a roba, des de conserves fins a productes de neteja per a la gent més necessitada, per tal de poder proporcionar unes bones festes a persones soles i famílies que, malauradament, no disposen de suficient poder adquisitiu per poder fer front a les necessitats més bàsiques. Amb aquesta activitat pretenem ajudar a donar resposta a les demandes d’una societat amb més gent pobra cada dia.
Com en els darrers tres anys, els productes que s’han recollit es destinen a ajudar a tirar endavant el projecte del Menjador Social de Valls “La Taulada”, que cuida que persones sense recursos no els manqui un plat a taula ni l’escalf dels altres.
Acabada la “Setmana Solidària”, el màxim responsable del projecte de menjador social de “La Taulada”, el pare Joan Font, rector de la parròquia del Lledó, ha vingut a recollir els més de 650 quilos d’aliments i productes, una bona quantitat que ajudarà, i molt, a tirar endavant les activitats del ja esmentat menjador social.

Categories

Històric