Notícies

divendres, 7 desembre, 2018 - 12:00

Alumnes de 4t d’ESO participen en la Commemoració de les Víctimes de l’Holocaust, al Parlament de Catalunya.

Els alumnes de filosofia i  els del treball de recerca de les Víctimes de l'Holocaust de les classes de 4t d’ESO, que formen part del Projecte Educatiu en Commemoració de les Víctimes de l’Holocaust, han fet una sortida al Palau del Parlament de Catalunya, per assistir a la Conferència i Trobada dels Estudiants amb les Entitats que representen els col·lectius de víctimes com representants del col·legi. Els han acompanyat el Josep Fusté, professor de Socials i director del centre, i la Sònia Panal, com professora de filosofia.

Allà han assistit a una conferència i trobada d'estudiants amb les entitats que representen els col·lectius de víctimes de l'Holocaust.

Aquest és un projecte de la Generalitat de Catalunya, que vol assolir diversos objectius, entre ells, que s'honorin les víctimes de l'holocaust i no quedin en l'oblit, a  més de proporcionar coneixements exhaustius del que va passar i com va passar als joves estudiants, i aconseguir que, ells, amb aquests coneixements, siguin crítics en qualsevol de les seves accions en l'àmbit personal i social .

És un projecte anual, en que cada curs es trien sis centre educatius de Catalunya, s’estableix un calendari d'activitats, que culmina finalment en un acte oficial al Parlament  de Catalunya, el 28 de gener del 2019, en el qual cada centre llegirà les conclusions treballades en el seu estudi d’un dels col·lectius de víctimes de l’holocaust.

 

Categories

Històric