Notícies

dilluns, 29 octubre, 2018 - 12:00

El col•legi participa en el Code Week de la Unió Europea.

Aquest mes d'octubre el col·legi ha participat en la Setmana de la Programació de la Unió Europea. Del 6 al 21 d'octubre ha tingut lloc aquesta activitat que des del 2013 pretén promoure entre el màxim de públic possible la creativitat, la resolució de problemes i la cooperació a partir de la programació i altres activitats tecnològiques. 

 

El col·legi hi ha participat des d'algunes de les matèries amb què els alumnes entren en contacte amb la creació de programes i aplicacions. Es tracta de l'optativa de robòtica de 1r i 2n d'ESO i la matèria de tecnologia a 3r i 4t d'ESO.

 

Tot i que la Setmana de la Programació està acotada en el temps a principis d'octubre, algunes de les activitats del col·legi tenen una planificació diferent. Així, per exemple, l'optativa de robòtica es desenvolupa durant tot el curs i ocupa tot un quadrimestre. A tecnologia de 3r la programació es realitzarà amb la plataforma Arduino i els alumnes hi entraran en contacte a finals del 1r trimestre. Finalment, a 4t d'ESO l'activitat consisteix en la realització d'aplicacions per a mòbil amb l'entorn AppInventor i es treballarà a principis de la primavera.

 

Podeu trobar més informació sobre aquesta iniciativa de la Unió Europea a https://codeweek.eu.