Notícies

dimarts, 19 març, 2019 - 13:30

II Jornada d’Orientació Acadèmica amb els alumnes de 4t d’ESO.

Ahir es va fer la II Jornada d’Orientació Acadèmica amb els alumnes de 4t d’ESO, que es troben en un moment en què han de començar a escollir el seu camí acadèmic: si fer batxillerat, si decantar-se per fer un grau, si fer estudis universitaris...

La jornada d'orientació es fa amb antics alumnes del centre que han volgut venir i reviure el passat, explicar el present i plantejar el futur amb els qui ara han de començar a pensar en el seu futur. S'ha considerat molt interessant que fossin els propis alumnes els que expliquessin la seva trajectòria acadèmica i professional.

Així doncs, en un ambient molt proper, agradable, i familiar, els exalumnes ..., tots ells de diferent perfil acadèmic, i el què també és molt important, de diferents promocions, van parlar sobre el seu pas, en la majoria dels casos, de molts anys, pel col·legi, els seus estudis, les decisions que van haver de prendre, les matèries escollides, la selectivitat i els estudis i professions que al final van decidir fer, la qual cosa va resultar de màxim interès pels estudiants de 4t d’ESO, que s’aproximen a acabar el seu periple pels ensenyaments obligatoris en el col·legi.

Categories

Històric