Notícies

dimarts, 28 març, 2017 - 12:02

La utilització de tauletes com a eina educativa, ja una realitat a primària.

Cap de Comunicació.  

El telèfon mòbil i les tauletes són uns dispositius amb molt potencial educatiu. La majoria d'alumnes estan familiaritzats amb ells, inclús els més petits, i per tant tenen facilitat per usar-lo. Sabedor el col•legi d’aquesta realitat, s’ha procedit a la compra d’un gruix considerable de tauletes, i aquestes ja han començat a ser utilitzades tant a la classe d'informàtica com en d'altres àrees, fent possible que els dispositius mòbils ajudin alumnes i mestres en el procés d’ensenyament-aprenentatge.
Donat que els dispositius mòbils permeten una organització de l'alumnat molt còmode i ofereixen un treball agradable, sobretot gràcies al tamany de la seva pantalla, ja s'ha eixamplat el seu ús i són utilitzades amb normalitat en àrees com ara l'anglès de primària i en les sessions de recerca d’informació i elaboració del treball interdisciplinari dels diversos cicles de primària.
Les seves possibilitats són moltes i totes interessants, a destacar que serveix com a eina de consulta d'informació, per a l’edició de documents, l’intercanvi de dades i captura i edició d'imatges, sons i vídeos, etc; i tot aquest ventall de possibilitats, al tenir-ne un bon nombre, s’ha eixamplat a totes les assignatures i classes en les que es vulgui fer servir.

t1

t2

Categories

Històric