Notícies

dimarts, 28 novembre, 2017 - 10:00

Projecte Dinosaures a P5. De la idea a l’acció.

En el darrer post sobre el tema, vam deixar als nostres intrèpids alumnes de P5 i les seves mestres, amb la idea de fer fòssils de dinosaures i trobar-los, i el procés cap a l’objectiu previst ha seguit.

Després d'esperar un parell de dies a que s'assequés del guix, els alumnes de P5 van descobrir, amb satisfacció, que els fòssils s'havien format i que, per tant, havien aconseguit el seu objectiu, que no era altre que crear un fòssil d'estegosaure i un de triceratops.

Posteriorment, i amb l'ajuda de les mestres, els nens i nenes dels Óssos Panda i dels Dofins,carregats amb pinzells i pales, es van disposar a excavar part del seu pati, buscant un jaciment ple de fòssils. Cal dir que, a més de fòssils, van trobar dinosaures sencers!

Havent tingut tant d'èxit van decidir fer un petit carnet de paleontòlegs. Per acabar van reconstruir els esquelets intentant reproduir algunes de les activitats que realitzen habitualment els seus admirats paleontòlegs.

Per a poder explicar millor la seva experiència els nens i nenes van escriure frases explicant la seva experiència i a la vegada petita aventura. Ho van explicar pas per pas, i en van posar una petita mostra en el rebedor de l'escola, al Parvulari.

Enhorabona petits paleontòlegs, sou uns grans científics!​

Categories

Històric