Notícies

dilluns, 17 juny, 2019 - 09:30

Acte de Graduació de la Promoció 2019 de 4t d’ESO.

El passat divendres, es va celebrar la festa de graduació de la promoció d’ESO d’aquest curs 2018-2019, la 75ª promoció d’alumnes en la història del col·legi. L’acte es va fer a la Sala d’Actes, amb la presència d’un nombrós públic , entre el qual hi havia familiars, amics, professors, i altres membres de la comunitat educativa.

Va celebrar-se, sobretot, que els alumnes acabaven tota una educació obligatòria en el centre, la majoria des de ben petits fins arribar al final de l’Educació Secundària. Per això, a més d’un acte familiar, fins i tot íntim, emotiu i molt bonic, va ser l’ocasió per recordar el seu pas pel col·legi, reviure alguns dels bons moments viscuts i agrair a tothom, professorat de totes les etapes, familiars i amics, l’ajuda rebuda durant tots aquests llargs anys.   

A l’inici, l’Hugo Alemany i l’Ainara Castilla, van presentar l’acte, i van donar entrada a la Cap d’Estudis de Secundària, Teresa Novau, que es va dirigir a tots els assistents. Seguidament, música en directe a càrrec de la Jana Andreu, l’Izan Leiva i l’Arnau Roig, cantant “Imagine” de John Lenon; després es va veure un petit muntatge audiovisual recordant el pas de tots els alumnes graduats pel col·legi al llarg del temps, amb imatges que anaven des del Parvulari, passant per la Primària i fins l’actualitat.

Seguidament es va demanar l’assistència del director, Josep Fusté, la Cap d’Estudis d’ESO, Teresa Novau, i els dos tutors del curs, Enric Miquel i Josep Viader, per fer el lliurament d’orles als alumnes.

Un a un van passar tots per l’escenari per rebre l’orla corresponent, i a continuació, dues alumnes, l’Aina Just i la Laura Pego, van llegir una emotiva carta de comiat.

Un parlament del director, Josep Fusté, sobre la història, els valors i els principis que el centre ha transmès als alumnes durant aquests anys, desitjant-los que els aprofitin i tinguin un bon i gran futur, va cloure l’acte.

La graduació de 4t marca un final d’etapa i l’inici d’una altra. Nous camins s’obren davant tots i cada un d’ells. Els i les alumnes de la promoció de quart d’ESO del curs 2018-2019 estaven graduats.