Notícies

dimarts, 29 gener, 2019 - 13:30

Alumnes de 4t d’ESO participen a l’acte institucional al Parlament en commemoració del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust‬.

Alumnes de filosofia i del treball de recerca “Les Víctimes de l'Holocaust”, de les classes de 4t d’ESO, que formen part del Projecte Educatiu en Commemoració de les Víctimes de l’Holocaust, van anar, el proppassat dilluns 28 de gener, al Palau del Parlament de Catalunya, per assistir a l’Acte institucional  amb motiu del Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust. Els van acompanyar el Josep Fusté, professor de Socials i director del centre, i la Sònia Panal, com professora de filosofia.

Amb aquest acte, presidit pel President de la Generalitat, Quim Torra, i pel del Parlament, Roger Torrent, la Generalitat de Catalunya pretén assolir diversos objectius, entre ells, que s'honorin les víctimes de l'holocaust i no quedin en l'oblit, a  més de proporcionar coneixements exhaustius del que va passar i com va passar als joves estudiants, i aconseguir que, ells, amb aquests coneixements, siguin crítics en qualsevol de les seves accions en l'àmbit personal i social .

Amb paraules del President de la Generalitat, Quim Torra, “Hem recordat les víctimes de l'Holocaust al Parlament. Perquè la memòria, la cultura i el coneixement són l'únic antídot contra el feixisme i la barbàrie”.

En l’acte, els alumnes van llegir, davant de tots els assistents,  les conclusions treballades en el seu estudi  d’un dels col·lectius de víctimes de l’holocaust.