Notícies

dimecres, 19 febrer, 2020 - 08:30

Elegits els Delegats Verds del Comitè Ambiental del col•legi.

El comitè ambiental el forma un conjunt de persones del centre, entre els quals també estudiants voluntaris i elegits entre els seus companys, des de 5è de Cicle Superior de primària fins a 4t d’ESO, per donar suport al Projecte Escolar Ambiental. Els alumnes que van ser elegits per formar part del comitè, els anomenats Delegats Verds, són: Xevi Cantero i Raúl Salas, de cinquè; Laura Ruiz i Abril Tello, de sisè; Violeta Calvo i Nuno Cunha, de primer d’ESO; Mariona Vilarrubí i Alexandra Mercadé, de segon d’ESO; Daniel López i Pau Güell, de tercer d’ESO; i Quim Torrell i Clàudia Sánchez, de quart d’ESO.

La resta del Comitè Ambiental està format per representants de l’Equip Directiu, del professorat, del personal no docent, de l’AMPA i de l’Ajuntament, i es reuneix una vegada per trimestre.

El Projecte Escolar Ambiental és un projecte que incorpora la problemàtica ambiental local a la tasca del col·legi, per tant, és una instància del centre, encarregada de donar suport a la tasca de promoció i seguiment a la convivència escolar, i a planejar activitats i desenvolupar estratègies que permetin reconèixer accions concretes en el camp de la prevenció, cura i conservació de l'entorn i els recursos naturals. El comitè també ha de incitar a la participació activa en programes establerts amb el propòsit de conscienciar a la comunitat educativa en temes ambientals.