Notícies

dilluns, 28 maig, 2018 - 17:15

La classe de 3r B de Primària, finalista absoluta del concurs de creació literària "El Gust per la Lectura 2018".

El Jurat del XXIII concurs El Gust per la Lectura 2018 va seleccionar, com a finalista, un dels treballs presentats pel col•legi, concretament un conte redactat per la classe de Tercer B del Cicle Mitjà de Primària.
Aquest concurs està organitzat pel El Servei d'Immersió i Acolliment Lingüístics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Està basat en la lectura i el treball de les obres i els materials didàctics corresponents i proposats pels organitzadors. 
Els alumnes de la classe de tercer, monotoritzats pel seu tutor, Josep Mª de Haro, van haver de fer un treball creatiu en grup consistent en l’elaboració d’un conte original però paral•lel a un conte ja editat proposat, “L’ós que volia deixar de ser petit” de Ricardo Alcántara, creant personatges diferents però amb similitud de situacions i desenllaç, fent cooperativament tant textos com dibuixos. El resultat de moltes estones de feina va ser el conte “L’esquirol que volia ser gran”.
Participar en el concurs va ser una gran experiència de treball cooperatiu per als més petits, ja que sense l’aportació i els millors valors de cadascú no es podia haver fet. El 7 de juny tindrà lloc l'acte de cloenda i lliurament de premis a l'Auditori de CaixaForum de Barcelona.