Notícies

LA CLASSE DE 6è A GUANYA EL XXI CONCURS “EL GUST PER LA LECTURA”.

El jurat del XXI concurs El Gust per la Lectura 2016 ha premiat la classe de 6è A de Cicle Superior de Primària com a guanyadora absoluta de Catalunya en la seva categoria.

L’altre finalista era l’Escola Sinera, d’Arenys de Mar. Al concurs hi han participat uns 12000 alumnes de tot Catalunya i el nombre de treballs presentats ha estat de 500.

En el marc del CaixaForum de Barcelona, s’ha fet l’acte on s’ha desvetllat el treball guanyador i s’ha fet el lliurament de premis. L’acte ha acabat amb l’actuació sempre sorprenent i divertida del Mag Estruc, que havia conduït l'acte.

Aquest concurs està organitzat pel Servei d’Immersió i Acolliment Lingüístic del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i està basat en la lectura i el treball de les obres i els materials didàctics corresponents i proposats pels organitzadors. En aquest cas van haver de fer un treball creatiu en grup consistent en l’elaboració d’un documental audiovisual, en el format que lliurament podien triar, sobre la vida d’Eduard Toldrà, músic vilanoví del segle passat. Cal donar l’enhorabona al tutor del curs, Josep M Duch, i per extensió a la resta de tutors i professors de Cicle Superior de Primària.