Notícies

dimecres, 9 maig, 2018 - 19:00

La Final del Concurs "Fem Matemàtiques" a Lleida.

La Maite Rué Llorach va participar el passat dissabte 5 de maig a la fase final del concurs Fem Matemàtiques a Lleida. La jornada va consistir en una prova individual, amb la que va començar el dia, i diverses proves de grup.

Al matí les proves es van dur a terme a les instal·lacions de l'IES Samuel Gili i Gaya, i a la tarda a la Seu Vella de Lleida. Durant aquest dia els 70 alumnes participants de 6è de primària i 1r i 2n d'ESO no només van fer matemàtiques. Van començar esmorzant coca i xocolata, acompanyats pels seus familiars, i al migdia van gaudir, abans de dinar, d'un breu concert a càrrec d'un grup d'alumnes de l'institut que els acollia.

A la tarda, després de desplaçar-se en autocar a la Seu Vella, van seguir amb les matemàtiques tot analitzant elements de l'arquitectura d'aquest edifici singular de la ciutat. L'acte d'entrega de premis es va realitzar a l'interior de l'església de la Seu, i a més dels parlaments protocolaris i el lliurament de diplomes i premis, es van poder escoltar un parell de peces musicals interpretades per l'orquestra d'alumnes de l'institut lleidatà.