Notícies

dilluns, 28 maig, 2018 - 13:30

Meritxell Barril, de 2n d'ESO, finalista absoluta de Catalunya en el concurs de creació literària "El Gust per la Lectura 2018".

El Jurat del XXIII concurs El Gust per la Lectura 2018 va seleccionar, com a finalista, el treball individual de l’alumna Meritxell Barril de 2n d’ESO. 
Aquest concurs està organitzat pel El Servei d'Immersió i Acolliment Lingüístics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Està basat en la lectura i el treball de les obres i els materials didàctics corresponents i proposats pels organitzadors. 
En la categoria de Secundària, es tractava de crear un relat després d'haver llegit i interpretat un llibre. i la Meritxell Barril ha resultat finalista en la seva categoria pel seu relat basat en la lectura del llibre Al teu rotllo de l'escriptora Flavia Company.
Participar en el concurs va ser una gran experiència de treball, de creativitat i d'expressió de valors. El 7 de juny tindrà lloc l'acte de cloenda i lliurament de premis a l'Auditori de CaixaForum de Barcelona.