Notícies

dijous, 24 maig, 2018 - 18:45

A P5 aprenent amb el robot Zowi.

Donat que aquest 3r Trimestre estem treballant el Projecte “Els robots” hem dedicat una sessió a conèixer el Robot Zowi.
El Robot Zowi és una joguina del segle XXI, dissenyat amb l'objectiu d'obrir als nens i nenes les portes de la tecnologia i ajudar-los a entendre-la. 
Jugant amb ell, els nostres alumnes més petits poden descobrir l'electrònica, la programació i el disseny. 
Zowi els ajuda a entendre la tecnologia i els guia en tot els aprenentatges esmentats, d'una manera divertida i propera.
El robot disposa de diferents programes: balla, camina i evita obstacles, respon a tocs al cap i a sorolls prop d'ell, a més de poder jugar i interactuar tot instal.lant una aplicació a l'abast dels alumnes, a un smartphone o tablet Android. En aquesta sessió hem aprofundit en l’existència i la funcionalitat dels sensors i els alumnes han pogut comprovar les seves possibilitats.
Altres possibilitats educatives són la programació amb Bitbloq, un treball d’orientació, situació espaial i direccionalitat, un canvi d'imatge mitjançant la impressió 3D, etc.
En definitiva, una bona manera d'introduir els nens i nenes d'Educació Infantil i primeres edats de Primària, en aquest extraordinari i fantàstic món de la Robòtica, d'una manera lúdica i educativa. Ha estat una sessió fantàstica!!