Notícies

diumenge, 16 juny, 2019 - 12:30

Reconeixement de la Comissió de l’Orgue de Valls a la nostra comunitat educativa.

La Comissió Ciutadana de l’Orgue de Valls va fer lliurament d’uns diplomes d’agraïment a la nostra comunitat educativa aquest passat dissabte. L’acte va ser presentat per Jordi Paris, membre de la Comissió, i presidit pel rector de l’arxiprestal de Sant Joan, Joan Àguila; per Mateu Montserrat, membre de la Diputació de Tarragona; i per l’alcaldessa de Valls, Dolors Ferré.

La Comissió ha realitzat tres lliuraments de diplomes, i el col·legi ha estat convocat en aquest tercer lliurament de Sant Joan,  en reconeixement als Padrins que amb la seva col·laboració faran possible la construcció de l’Orgue. D’aquesta manera es vol reconèixer l’acte de generositat que particulars i entitats vallenques han fet possible per l’apadrinament dels tubs de l’Orgue de Valls.

La nostra comunitat educativa ha estat representada en l’acte, per la presidenta de l’AMPA, Dolors Valls, en representació de les famílies; i de la Mercè Bonachi, mestra del col·legi i membre de l’equip de pastoral que va impulsar el projecte d’apadrinament, en representació de l’entitat.