Notícies

diumenge, 6 juny, 2021 - 12:30

Resultats del concurs Cangur de matemàtiques

Els nostres alumnes de 5è i 6è de Primària i 3r i 4t d'ESO van participar el passat dia 18 de març en la prova de matemàtiques Cangur. En l'edició catalana hi han participat més de 90.000 alumnes de 5è de Primària a 2n de Batxillerat. Hem de felicitar especialment al Nil de 6è de Primària que ha quedat en 6a posició d'entre més de 12.000 participants.
 
A banda d'ell, també han tingut un paper destacat la Maite, el Carlos i la Laia de 4t d'ESO, el Jordi i el Nicu de 3r d'ESO, el Guillem, la Mireia, el Pol, la Berta i la Míriam de 5è i l'Astrid, el Xavi, el Jordi i el Pau de 6è. Tots ells han quedat ben amunt en la classificació, entre les millors puntuacions que destaca l'organització (dins del 5 % d'alumnes amb millors resultats).
 
Aquest concurs és una iniciativa de foment de les matemàtiques a nivell internacional que a  Catalunya és duta a terme per la Societat Catalana de Matemàtiques, filial de l'Institut d'Estudis Catalans. Al col·legi Claret hi anem participant any rere any. El tipus de preguntes que hi apareixen abracen àmbits ben diferents de les matemàtiques i això ens permet treballar-les durant uns dies d'una forma més global, sense tancar-nos en un tema concret del currículum.